Во недела, со заокружување на бројот 7 за Марко Колев и за листата на советници која ја предводам, избирате чесни и посветени луѓе кои ќе направат се, сите ние да живееме подобро и подостоинствено , бидејќи ние велешани тоа го заслужуваме!