Фолк дивата откри зошто нејзиниот избор секогаш паѓа на помлади мажи, а што не било случај во минатото.

Никогаш не сакав да зборувам за мојот емотивен живот и секогаш се обидував да ја задржам таа страна на мојот живот за себе. Со текот на годините, вашите ставови за светот се менуваат, а исто така се менува и изборот на партнер“ – Цеца ја започна приказната во емисијата „Магазин Ин“,пишува Информер.

„Кога си девојка, бараш посериозен и позрел маж. Ти се чини дека си повеќе сакана и заштитена покрај таквите мажи… И кога ќе созрееш како жена, бегаш од сопствените проблеми и не ти се потребни и неговите неговите. Потребно ти е нешто што ќе те релаксира, тоа значи помлад маж“ – објасни Ражнатовиќ.

„Отсекогаш сум била посветен на децата и сè сум им посветила на нив. Јас не живеев со ниту еден партнер, ниту го преселив во куќата, за моите деца да имаат апсолутна слобода. Не сакав за момент да помислат дека некој ќе им ја скрати мајчината љубов. Тие останаа без еден родител и јас се однесував во склоп со ситуацијата.“