Ноне Неделковска, која секогаш е интересна за јавноста, по осум години работа на брод како советник за убавина во фришоп, долг период беше во  Велес, а моментално е во Велика Британија. „Среќен роденден мама. Те сакам и ми фалиш“- напиша таа.

Деновиве нејзината мајка имала роденден, па по тој повод Ноне објави фотографии и ја покажа нејзината мајка, на која многу наликува. Што мислите вие, си личат ли?