Популарната пејачка Сверина Којиќ ги почести своите обожаватели со попровокативна фотографија што малку и остави на фантазијата.„Ова е рај за машките очи“, е еден од коментарите
Северина позираше под туш, додека капките вода течеа по нејзиното потемнето тело.
Беше топлес и не ги покрива градите со ништо, но го сврте грбот кон фотоапаратот и го извади влажниот задник во минијатурниот долен дел од бикинито во преден план.


Пејачката навистина има феноменална фигура, смртоносни атрибути и тесен струк, па не е изненадувачки што Северина е „тивко страдање“ за многу мажи.
Нема сомнение дека Северина се оладила под тушот, но предизвика „пожар“ во главата на многу припадници на посилниот пол, со провокативните кадри.