Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ Велес, денес постави штанд на езерото Младост и на посетителите им ја претстави и подели на разгледување изборната програма „Обнова на Македонија“ со која партијата ќе настапи на предвремените парламентарни избори закажани за 15 јули.

МЛАДИТЕ СЕ ЗА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА!ИСПРАВЕНИ И ГОРДИ !УМС ОК ВЕЛЕС ,ЗАЕДНО СО ТИМОТ ЗА ОБНОВА НА МАКЕДОНИЈА!ДЕНЕС 📍 ЕЗЕРО МЛАДОСТ ВЕЛЕС!1️⃣4️⃣✍👌🇲🇰

Posted by Унија на млади сили ВМРО-ДПМНЕ Велес on Sunday, June 28, 2020