По денешната објава на Велес365 и реакциите на социјалните мрежи, граѓани самоиницијативно и експресно реагираа и го исчистија комплетно ѓубрето кое дел од посетителите на локалитетот Пешти на река Бабуна го оставале зад себе. Апелираме граѓанската свест и одговорност да ја држиме на високо ниво. Секоја чест за потегот.

Ѓубрето на Пешти, Бабуна го исчистивме. И запомнете, знаеме места каде што нема да може да ве најдат по пештерите 😉

Posted by Драган Цеков on Saturday, July 4, 2020