Кандидатите за пратеници од СДСМ ја претставија нивната програма пред граѓаните на плоштад ,,Којник,,.

Основната програма на која што работи СДСМ и бара подршка за неа се состои од 6 столбови. Нова македонска економија економија компатибилна со европската економија. Кога сме во друштво со најразвиените западни држави, Италија, Германија, Франција како членка на НАТО треба да станеме и економска сила како пример како мала држава можеме да биде успешен економски модел, истакна Ненад Коциќ.

Нови работни места, 777 социјални станови за социјалните категории, реновирање на студентските домови вети Даниела Стојановска Пановска.

Останатиот дел проследете го во неговото обраќање.

#Можеме #УштеПовеќеУштеПодобро

Обраќање на Ненад Коциќ и Даниела Стојановска Пановска, кандидати за пратеници на ИЕ 3 – средби со граѓани на Плоштад "Којник"

Posted by СДСМ Велес on Saturday, June 27, 2020