Никола Ќурчиев од Велес, кој ја скрши таблата со натпис „Република Северна Македонија“ на објект на улицата „Димитар Влахов“ во градот на гемиџиите, на својот профил на Фејсбук вели дека тоа го сторил свесно и оти сам ќе си ја плати казната.

Luge vaka Nit sum clen na partija nitu nekoj me nateral da ja skrsam tablata. Pricinata e toa sto sekijdnevno minam I…

Posted by Nikola Curciev on Saturday, February 22, 2020