Познатиот криминалец Кристијан Голубовиќ ќе биде земен од реално шоу каде во моментов се наоѓа и однесен во затвор, пишуваат српските медиуми.

Прична за тоа е фотографијата која се појави на која е заедно со Велимир Беливук.

Фотографијата е постара и е сликана на стадионот на Партизан кој беше скривница на Веља Hевоља за чување на дрога и оружје.

Полицијата смета дека Веља и Кристијан биле членови на групата на Сале Мутави, некогашниот водач на навивачите на Партизан и поради тоа од „Задруга“ треба да биде донесен на информативен разговор.