Во големата наградна игра на Аргета во која главната награда е Toyota C-HR 2.0 Hybrid од многуте учесници денес во завршното извлекување најсреќна беве велешанката Катерина Димитриева. Ние и посакуваме со среќа да си го вози новиот автомобил.