Денес на ул.”Хаџи Косте” во Велес, околу 03.15 часот настанал пожар на патничко моторно возило „сеат ибица”, со битолски регистарски таблички сопственост на Т.П. (47) од Битола, а оставено на поправка кај лицето А.М. (41) од Велес.