Нема да молчиме пред криминалиите на оваа ненародна власт, порача Игор Здравковски пратеник на ВМРО-ДПМНЕ по вечерашниот протест во Велес. „Пред неспособноста на нивните кадри и реваншизмот што се спроведува врз нејзините неистомислениците. Народот мора да си ја врати правната држава. За тоа сме на улиците и ќе бидеме тука. Оваа голгота ќе заврши, Македонија ќе победи“, порача тој.

Нема да молчиме !

Нема да молчиме !Нема да молчиме пред криминалиите на оваа ненародна власт. Пред неспособноста на нивните кадри и реваншизмот што се спроведува врз нејзините неистомислениците. Народот мора да си ја врати правната држава. За тоа сме на улиците и ќе бидеме тука. Оваа голгота ќе заврши, Македонија ќе победи !

Posted by Игор Здравковски on Tuesday, October 20, 2020