Фото - илустрација
Фото - илустрација

Вчера велешанецот С.Б.(39) пријавил дека двете малолетни деца заминале од дома и досега не се пронајдени. Во 03.30 часот во Полициската станица Велес С.Б.(39) од пријавил дека, на 27.11.2021 год. околу 19.30 часот од неговата семејна куќа се оддалечиле неговите двете малолетни деца и сеуште не се вратени. Се работи на пронаоѓање на децата.