Пред околу еден час во Општата болница Велес почина 48 годишна велешанка. Таа била донесена во тешка здравствена состојба и во бесознание, а тим од доктори повеќе од два часа се бореле за нејзиниот живот. Повеќе информации во текот на утрешниот ден.