Деветнаесет доктори седат во пратеничките клупи!
Во време на пандемија, кога секој здравствен работник е драгоцен, би било добро сите да се вратат волонтерски на своите работни места и да помогнат на пациентите и своите колеги, а би можеле зависно од својата специјалност да се ангажираат и во ковид – центрите каде сега се ангажираат младите специјализанти и студенти (секако и понатаму вршејќи ја својата пратеничка функција за која се избрани и платени-напиша Др Добрила Андоновска на својот фејсбук профил.

https://www.facebook.com/dobrila.andonovska.3/posts/10220302484976569