Последиците од вечерашното невреме се највидливи во населбата Превалец. Овде во буквална смисла на зборот улици се разнесени од јачината на водата која се слевала од сите страни, а населението на оваа велешка населба преживеа драматична вечер. По улиците течеше вистинска река. Читателите на велес365 јавуваат и за поплавени домови. Погледнете …