Нашите омилени ликови од детсвото ни подготвија нешто фантастично, но што е тоа погледнете самите…На сите познати мачорот и глушецот Tom & Jerry се пробија низ целиот и конечно пристигнаа во New York. Не ги пропуштајте Tom & Jerry во нивниот нов трајлер за нивниот нов филм кој ќе започне со емитување во 2021 година.