(Видео) Маца Дискреција БАРА ПАРТНЕРИ за филм за ВОЗРАСНИ

438

Сенада Нуркиќ, попозната како Маца Дискреција, им кажа збогум на реалните шоуа и сега смета дека е време да снима филмови, ама за возрасни. – Почнувам да снимам филмови за возрасни. Сите кои се заинтересирани да снимаат со мене, нека ми се јават, порача Маца на својот јутјуб-канал. И ова не е единствената скандалозна изјава на поранешната ’Задругарка’, а Маца дефинитивно е уникатна со своите бисери. Неодамна рече дека не се плаши оти ќе заврши во затвор затоа што има дечко политичар кој ќе ја спаси од сите проблеми. Грб не и бил само дечкото, туку како што вели, и богатите клиенти кои ги користат нејзините услуги. – Моите услуги ги користат главно бизнисмени. Кога жените не им се дома, јас одам кај нив или тие се кај мене. Главно тоа се згодни мажи, а некои девојки само би можеле да го сонуваат ова, вели Маца. Да не е смешно би било претажно!