За сите љубители на поезијата, предлагаме едно интересно емотивно доживување наречено “Дамата со неутрино во зениците ” на нашиот Александар Сашко Кукулев. Ова е негов трет поетски наслов, кој по Џез и Еригон во аудио верзија се појави на Youtube. Оние што уживаа во неговите интерпретации на стиховите на Рацин, сега имаат дополнителна можност за уживање во неговата лирска поезија. Доколку сте за интензивен наплив на емоција вечерва повелете