Едноставно е… Бирате програм, го земате цревото и за неколку минути автомобилот е готов. Е ама, проблемот е што млазот е силен, па цревото треба убаво да се држи, во спротивно ќе ви се случи она што го доживеа дамава од видеото во продолжение. Имаше среќа што притрча типот, инаку ќе се вртеше додека и трае жетонот…