Драма кај патарината Сопот: Полицијата апси дилери. Пред малку вистинска драма на патарината Сопот на автопатот Скопје-Велес. Наш читател ни прати видео од апсење во живо, поради кое настанала комплетна блокада на патот. Видеото може да го погледнете ТУКА.