На железничкиот премин кај Дворови денес избегната голема несреќа. Автомобил кој се обидува да премине кај железничкиот премин одвај успева да се спаси од возот кој надоаѓа. Во одреден момент возот го удира возилото по што сопира и за среќа е избегната голема трагедија. Трауматчните моменти и ударот на возот во возилото погледнете ги во видеото.