Ана и Мане авантуристичко дуо од Велес обожава да ги истражува убавините на Македонија. Фотографиите на местата кои тие ги посетуваат ги постираат на нивниот Инстаграм профил adventure.mk на кој сега направија видео со кое ја доловија убавината на Македонија. Нивниот инстаграм профил секојдневно добива нови следбеници. За да го погледнете видеото и нивните фотографии од македонските убавини кликнете овде на нивниот профил: adventure.mk. Уживајте.