Денеска сум повторно во Свети Николе. Луѓето бараат Обнова, очекуваат Промена. Три години никој не им посветил внимание на проблемите во Пеширово, во Азамбегово, Кадрифаково.

Не дочекаа со разговори за потребите за канализација, за канали за наводнување, за потребната помош за земјоделците. Знаат, на 12 април следува Обновата.

Ненародната власт заминува засекогаш, напиша на својот Фејсбук профил Иванка Василевска, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Денеска сум повторно во Свети Николе. Луѓето бараат Обнова, очекуваат Промена.Три години никој не им посветил внимание…

Posted by Иванка Василевскa on Sunday, January 26, 2020